Direct naar content
Terug naar overzicht

Voor gemiddeld 6-8 uur per week

De Energie- & Grondstoffenfabriek heeft mooie resultaten bereikt met het terugwinnen van energie- en grondstoffen uit afvalwater. Ook het water zelf krijgt steeds vaker een tweede leven. De EFGF draagt deze circulaire boodschap zoveel mogelijk uit om het merk EFGF verder te versterken.     

De EFGF zoekt een communicatiemedewerker die zich wil inzetten om mee te werken aan de positionering van het netwerk. Wie zoeken we?  

Pro-actief

Je hebt affiniteit met thema's als circulaire economie en energietransitie. Je hebt ervaring met het opbouwen en onderhouden van websites en vindt het leuk om de nieuwsvoorziening up to date houden en daarin ben je pro-actief. Je weet snel je weg te vinden in het EFGF-netwerk en weet nieuwe ontwikkelingen in leesbare berichten om te zetten. Ook ben je thuis in sociale media en zorg je dat de EFGF continu in het nieuws is. Dat doe je mede door leden van het netwerk zelf actief te laten zijn op social media. Je ontwikkelt communicatiemiddelen, waaronder het jaarbericht. Je bent betrokken bij de voorbereiding en marketing van het jaarlijkse EFGF-symposium en ondersteunt bij andere events georganiseerd door EFGF-werkgroepen.   

De EFGF

Je werkt met drie mensen samen in het kernteam van de EFGF. Een van de aandachtspunten in het kernteam is de positionering van de EFGF. Daarvoor heb je intensief overleg met een van de kernteamleden. Je maakt deel uit van een groter netwerk van ongeveer 100 waterschappers. Voor de verschillende werkgroepen van de EFGF ben je aanspreekpunt voor communicatie. 

Detachering

De inzet gebeurt op basis van detachering vanuit je eigen waterschap en de werkzaamheden worden vergoed op basis van schaal 10 tot een maximum van € 15.000,-. 

Interesse?

Stuur dan een korte motivatie en CV voor 8 maart a.s. naar Shane Kleyhorst, programmateamlid van de EFGF, s.kleyhorst@hhnk.nl.