Het Phario project is één van de drie genomineerden tijdens de Water Innovator of the Year verkiezing. Naast FracioMate, Noah is het project genomineerd om de titel in de wacht te slepen.

Bioplastics uit rioolwater

De genomineerden tonen tijdens het congres Watervisie 2018 op 15 februari met een pitch en een kort filmpje hun innovatie aan het publiek. Uiteindelijk bepaalt een vakjury, samen met het publiek en de internetstemmers de uiteindelijke winnaar. De winnaar krijgt de eer en mag de naam dragen: Innovator of the Year.

Congres 

De Water Innovator of the Year verkiezing is een onderdeel tijdens het Watervisie congres. Tijdens het congres gaan ze op zoek naar innovatieve bedrijven, start-ups of overheidsinstellingen die innovatie, duurzaamheid, publiek-private samenwerking hoog in het vaandel hebben staan. Ze zoeken naar innovaties die het gebruik van (industrie)water goedkoper, duurzamer of efficiënter maken. Daarbij kijken ze niet alleen naar technologie, maar ook naar samenwerking binnen de waterketen. Tijdens het congres op 15 februari 2018 laten verschillende water- en industriële coalities zien hoe ze bij elkaar zijn gekomen en hoe ze hun doelen willen verwezenlijken. En wat levert de samenwerking ze op?  Daarnaast komen ook verschillende experts aan het woord over de mogelijkheden en uitdagingen van coalities. Waaronder een lezing van Diederik Samsom (voormalig partijleider van de PvdA).

Stem mee! 

Je kunt vanaf nu stemmen op het Phario project! Bekijk het filmpje en breng jouw stem uit!

Lees hier meer over het Phario project.