Direct naar content
Terug naar overzicht

Van dinsdag 5 tot en met vrijdag 8 november is de Aquatech Amsterdam 2019 in de RAI in Amsterdam. AquaMinerals en De Energie- & Grondstoffenfabriek tonen gezamenlijk een verzameling van eindproducten die met reststoffen uit (afval)water worden gemaakt.

AquaMinerals ondersteunt de Energie- en Grondstoffenfabriek (EFGF) bij haar product- en marktontwikkelingsactiviteiten. Het doel hierbij is om de terugwinning van energie en grondstoffen bij waterschappen te versnellen en daarbij bij te dragen aan maatschappelijke doelstellingen op het gebied van het klimaat, de circulaire economie, de reductie van CO2 en de reductie van microplastics. Deze ambities en de beoogde markten vertonen veel overeenkomsten met die van een groot deel van de huidige participanten van AquaMinerals, de drinkwaterbedrijven. We zien dan ook veel synergievoordelen, voor nu en in de toekomst.

U vindt ons in hal 13, Elicium Ballroom en te herkennen aan de enorme kleurrijke giraffe. Leer het verhaal achter de giraffe kennen als u ons bezoekt!

Wij zien u graag tussen 5 en 8 november in de RAI in Amsterdam en tonen u graag de grondstoffen en (eind-)producten die vrijkomen bij het maken van drinkwater en worden teruggewonnen uit de communaal afvalwater.

Meer informatie over Aquatech Amsterdam 2019